R.I.P

I lördags opererades Bonnie ( Bonterra de Randaz) pga en knöl bakom ganaschen.. Då blev de värsta farhågorna besannade - Melanom.
En elakartad variant som spridit sig till nerver och vävnader... Det fanns inget att göra. Bonnie visade inga tecken på att må dåligt MEN det var bara en tidsfråga innan hon skulle påverkas. Hennes ägare tog det tuffa men rätta beslutet att låta henne somna in INNAN hon började lida av sjukdomen. Det känns så orättvist att en ung och levnadsglad häst ska drabbas så hårt. Dessutom var hon avgudad av sin ägare och levde som en drottning hos henne. Så orättvist.. Bonnie stod hos mig i träning i ett par år och jag har bara goda minnen av denna underbara häst. Jag funderade länge på att köpa henne eftersom jag inte ville släppa iväg denna underbara häst. Jag blev så glad när Sofia kom och och provred henne, snacka om perfect match!  Fasen... Varför skulle det bli så här??

Lite roligare nu - I helgen red jag kurs för Nina Jansson. Edic och Jubon fick jobba rejält. Edic var superfin! Jubon gjorde också ett kanonpass! Fasen så roligt det är!!
Edic hopptränade på lördagen och även då gick han som en klocka!
Coddan tränade för Helene igår och han har gjort enorma framsteg! Han har släppt spänningarna i ryggen nästan helt och nu är galoppen sååååå mycket bättre!

Dino skrittas igen och han verkar gilla att mysa runt i skogen. 

Altanero och Avatar är jätteduktiga! Avatar var superfin idag. Det var riktigt, riktigt roligt att rida honom. Altanero gick hoppträning i fredags och det gillade han. Han glömde bjudningen hemma men gjorde alla övningar jättebra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-