Funderar..

Jubon lyckades äntligen sätta sitt första kval för ett par veckor sedan och blev dessutom trea i klassen. Han gick på 63,5% och såg riktigt fin ut. Lera och vattenm om vartannat är tydligen "the thing" för att få honom att lyfta på baktassarna. På söndag är det dags igen - samma domare- hoppas på 62%, gärna mer!
Min tränare tror att Jubon gör sig bättre i msv B, dels för att han får ha kandar men även programmässigt... Ja, om ni undrar hur fasen vi tänker när han knappt klarar kvalet! 
Helene tävlar msv A med sin så hon vet nog vad hon sysslar med.

Coddan är anmäld till söndagens A:4 men en veckas vila pga Grodans halsfluss har inte gjort underverk med min Codda. Vi tycks ha tagit ett steg tillbaka och jag är inte helt säker på att jag vill tävla faktiskt.. Morgondagen får utvisa.

Altanero ska provridas av en eventuell fodervärd få se om han åker iväg ett tag - Jag behöver en paus pga hälsan och när denna tjej anmälde sitt intresse så kanske det är någon mening med allt? Emma är inte intresserad av att ta honom på foder och nu över sommaren så hyr hon sin favorithäst från ridskolan så hon har fullt upp.

Funderar hur jag ska göra med utställningen i Högbo... Skulle vara kul att åka men inspirationen har liksom försvunnit.. Det är så mycket trist stämning inom rasen att luften går ur en. 
Det känns så trist att vi inte ska kunna ha bara kul och peppa varandra..
Svenska championatet ligger i oktober och att visa en häst i vinterpäls och att åka långt i halka känns också föga inspirerande... Det kanske är min sköldskörtel som spökar, vad vet jag? Jag har jobbat så hårt för mina hästar och min verksamhet att jag kanske gjort för mycket? 
Jag är inne på att ta ett sabbatsår och bara ha kul med mina pojkar.

Jubon ska till Spanien, det är det senaste från ägaren, så han åker ju isåfall och går Altanero iväg så har jag bara Coddan och Edic i kondition. Dino kommer hem... Öh, ja nångång framöver.. och då ska han kollas få se vilka beslut som tas kring honom.

Mycket funderingar blir det! Det blir på något vis och det blir säkert bra... Kanske.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-