Tick tack...

Tiden går och man tragglar på.. Jubon har äntligen kvalat till msv B så nu tränar han och Helene byten för fullt. Av någon anledning trivs Jubon bättre på kandar... Eller så känner han att han inte kan bestämma över kandaret på samma sätt som tränset. hur som helst så är han mer tillfreds och jobbar helt annorlunda på kandar. Jag inväntar en ny sadel till honom men det ser ut att dröja - hoppas ägaren fixar den denna vecka. Han har ändrats så mina sadlar ligger inte bra på honom längre och dessutom är Helene längre än jag så det stämmer inte där heller. En hel vetenskap det där med sadlar.. 
Coddan skulle ha debuterat LA:4 förra helgen men min tränare blev domare i den klassen så jag var tvungen byta klass till LA:1. Tur var väl det eftersom Coddan flippade ur totalt. Han var hur fin som helst innan men precis när jag rider in på medellinjen så kommer en häst skrittandes på vägen utanför och Coddan tappar fokus fullständigt! Det har aldrig skett på tävling förut. Han skuttade och bråkade och skrek under hela travprogrammet, I galoppen bockade han. Jag var så arg och besviken när vi gick ut! På fredag är han anmäld till både LA och msv C och det är inte utan att man funderar på att stryka.. Jag vet att han jag hans skalle med mig så fixar han msv men flippar han så är det bara att gå hem. Han har dock alltid skött sig strålande på tävling.
Värmeknäppen som kom fick alla hingstarna att tända till. 

Dino står i Uppsala än men jag hoppas kunna ta hem honom i slutet på månaden. Hoppas stoägarna fixar koll på stona så allt flyter på. Dino står på box eftersom han är på tårna där borta och skadan är i då i riskzon att förvärras... Känns inte kul att han ska stå i box.. Visserligen utebox men ändå. Tankarna snurrar kring hur jag ska göra med honom.. Nån ridhäst blir han nog aldrig igen.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-