short update

Idag red jag Altanero i ridhuset. Jösses vilken träningsvärk jag kommer att ha i morgon. Jag fick slita som ett djur för att ens kunna hålla honom i galopp runt spåret. Han har tappat mycket genom sin vila. Fodervärden lämnade tillbaka honom pga att hon tappat inspirationen så han hade fått vila sista månaden. 
Jag måste erkänna att jag också tappade inspirationen av dagens pass. Hur sjutton ska jag orka få igång honom igen? Förhoppningsvis går det fort när grunderna finns där. 

Coddan. däremot, har inga problem med kondisen. Jag körde en långtur i vagn med honom idag och han känns supertränad. Han imponerade genom att acceptera att gå över svallis på vägen hem, jag trodde jag skulle få vända. Han funderade en stund sedan trampade han rakt över. Jag öste beröm över honom. 

Åsa ringde angående Jubon idag och nu, igen, ska han åka inom 14 dagar.  Vi får se..

Edic känns fortsatt fin, peppar peppar! Jag är nästan rädd att rida honom.

Jag har hittat en station i Borlänge som kan tappa Dino, vilket känns bra då vi gått igenom så mycket för att kunna behålla honom. Tyvärr tar de inte emot hingstar som inte är bocktränade, som jag nämnde förut. 
Nästan så man skulle låna hem en bock och träna upp killarna hemma här.. Önskar att jag kunde gå utbildningen och öppna egen station men det är helt kört. Dels kostar det multum och sedan så är kursen numera i Skåne och dessutom är kursen två veckor lång. Finns inte en sportkepa att jag kan lämna hemmet så länge. Jag får helt enkelt ge upp drömmen om avelsverksamhet. Någon som vill öppna hingststation?? Nog är det väl illa att det inte finns fler stationer i närheten? Neråt landet finns massor! Vi bor i fel del av landet.


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sam » Tji fick jag...:  ”I do hope everything is ok, nice that your blogging again. Very interesting. ”

  • Mirre » Min livs värsta tid..:  ”Vilken resa ni gjort tillsammans. Styrka till er båda. Kunde inte hålla tillbaka..”

  • Fredrika Karlman » Min livs värsta tid..:  ”Denna resan som vi gör tillsammans ... ÅH ... jag gråter. All den vilja att bl..”

  • Anette » Traumatiskt!:  ”Gråter när jag läser Känslan av ständig oro och ångest som du levt med under d..”

  • Tove Eriksson » Högbo på schemat:  ”Hejsan! Googlade på "nervsnittning" och kom in på din sida. Hur gick det med den..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-